Πόρτες Garage

Ρολό από λαμαρίνα γαλβανιζέ βαμέννη ηλεκτροστατικα με ανάποδο τύλιγμα.Κουτί τριών πλευρών. Μοτέρ τηλεχειρισμού και κουτί απασφάλισης για χειροκίνητο άνοιγμα όταν δεν έχει ρεύμα.

Ρολά γαλβανιζέ λαμαρίνας κλειστού ή ανοικτού τύπου. Όλα τα ρολά διαθέτουν:

  • Πάχος λαμαρίνας 0,8mm και 1.0mm.
  • Ηλεκτροστατική Βαφή (ΗΒ) σε όλες τις αποχρώσεις RAL.
  • Κατάλληλο για γκαράζ αυτοκινήτων, καταστημάτων, αποθηκευτικών χώρων, καθώς και οποιοδήποτε χώρο που πρέπει να απομονώνεται και να ασφαλίζεται πλήρως.
  • Το ρολό φέρει κάθετους γαλβανιζέ, οδηγούς είτε με λάστιχο και βουρτσάκι ώστε να περιορίζονται οι απώλειες αερισμού αλλά και ο θόρυβος, είτε απλούς οδηγούς σε σχήμα Π.
  • Δυνατότητα προσαρμογής με ενδιάμεσα φυλλαράκια που φέρουν τζάμι διαστάσεων 13Χ7 cm για περισσότερο φωτισμό.
  • Δυνατότητα προσαρμογής με διάτρητα φύλλα για καλύτερο εξαερισμό του εσωτερικού χώρου ειδικά στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα εξαερισμού.
  • Μπορεί να προσαρμοστεί σε τοξοειδή αλλά και σε κάθε τύπο ανοιγμάτων.
  • Δυνατότητα ηλεκτροκίνητης λειτουργίας με τηλεχειρισμό ή διακόπτη (μπουτόν).

                                                    ΡΟΛΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ & ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ & ΤΖΑΜΙΑ

ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΒΑΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ

Η μονοκόμματη πόρτα οροφής χρησιμοποιείται κυρίως ως είσοδος σε γκαράζ αυτοκινήτων κατοικιών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε γκαράζ όπου υπάρχει μικρό ή καθόλου δοκάρι. Η πόρτα μειώνει (κλέβει) το ωφέλιμο ύψος του ανοίγματος κατά16 περίπου cm.

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Όταν η πόρτα παραδίδεται χειροκίνητη τότε για να ασφαλίζεται αυτή τοποθετείτε ειδική κλειδαριά η οποία φέρει χειρολαβή μέσα-έξω και ενσωματωμένο μύλο ασφαλείας η οποία κλειδώνει σε δυο σημεία δεξιά και αριστερά πάνω στην κάσα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ:

Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης αυτόματου ηλεκτρικού συστήματος λειτουργίας. Η διαχείριση της λειτουργίας μπορεί να γίνει με διακόπτη, τηλεχειρισμό, κλπ. Ο τρόπος λειτουργίας με τον αυτόματο μηχανισμό είναι ίδιος όπως και στην περίπτωση της πολύσπαστης πόρτας πάνελ σπιτιού. 

Μονοκόμματη πόρτα οροφής με μοτέρ διαστάσεων 300*220cm. Με χειροκίνηση για άνοιγμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.